Makaron (pszenica) (12%) / pomidory (30%) / pasta pomidorowa, mielona wołowina (15%) / cebula (14%) / olej rzepakowy, mielony czosnek, mieszanka włoskich przypraw, sól.
Przygotowanie:
1. Oderwij brzeg torby.
2. Wyjmij worek zawierający zmiatacz tlenu (niepalny worek zawierający absorbujący wilgoć tlenek żelaza).
3. Wlej gorącą wodę (360 ml) do torby i wymieszaj.
4. Zamknij torbę i pozwól zawartości się uwodnić.
5. Po 8 minutach wymieszaj lub dopraw do smaku.
Żywność można spożywać bezpośrednio z torby lub w razie potrzeby podawać na talerzu.
Bez sztucznych konserwantów :
Dzięki preferowanemu wykorzystaniu naturalnych składników zamiast sztucznych, dania Summit to Eat mają doskonały naturalny aromat.
Jakie są zalety mrożonek?
Wygląd - Żywność liofilizowana zachowuje swój pierwotny kształt i teksturę, w przeciwieństwie do żywności suszonej powietrzem, która kurczy się i kurczy z powodu wysokich temperatur przetwarzania. Wystarczy dodać wodę, a za kilka minut przywrócisz jedzenie do pierwotnej postaci.
Smak - smakuje jak świeży. Zamrażanie usuwa wodę, a nie smak. Tak liofilizowane produkty zachowują praktycznie wszystkie smaki, witaminy i wartości odżywcze.
Waga - waży mniej niż świeży. Zamrażanie uwalnia jedzenie od 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład 10 kg truskawek waży tylko 1 kg po zamrożeniu - jedna dziesiąta ich oryginalnej wagi! Mogą jednak szybko nawodnić się z powrotem do swojej pierwotnej wagi.
Długi okres trwałości - zamrożone produkty spożywcze mogą być przechowywane przez kilka lat w temperaturze pokojowej bez żadnych uszkodzeń lub pogorszenia jakości. Okres gwarancji 7 lat od daty produkcji.
Niskie koszty przechowywania - ponieważ można je przechowywać w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownego zimnego lub schłodzonego miejsca do przechowywania, dzięki czemu przechowywanie jest znacznie tańsze
Producent | STE |